GRØN TRANSPORT

SFT Logistics tilbyder nu levering af forsendelser via elbiler, der kører på 100% ren energi, til både virksomheder og private i Københavns områderne, samt i hele Danmark og Europa.

Er du opmærksom på vores fælles miljø?

Ugentligt udfører vi over 10.000 leveringer på Sjælland, Fyn og Jylland, hvor vi håndterer alt fra veganske måltidskasser, økologisk frugt og grønt til det nyeste tiltag – klimavenligt kød fra CO2-neutral produktion. Vores sortiment inkluderer også lækre vine, champagne og øl, som passer perfekt til vores velsmagende produkter og pakker.

Alle disse varer distribueres direkte fra vores kølelager i Greve, Fredericia, og Helsingborg primært ved hjælp af vores 100% CO2-neutrale elbiler. Med adgang til køle-, frost- og tørvarelager på 2500 kvm på Sjælland, 1500 kvm i Jylland, og 1000 kvm i Helsingborg opbevarer vi dine varer, pakker dem professionelt, optimerer ruterne og sørger naturligvis for, at de bliver leveret som aftalt til dine kunder.

Hvis din virksomhed ønsker at tage et aktivt ansvar for vores fælles miljø, er SFT den ideelle samarbejdspartner for dig.

Kontakt SFT Logistics i dag for mere info.